Romania's Premier Event for Marketing Leaders
19 Noiembrie 2024 • JW MARRIOTT HOTEL
HOTEL JW MARRIOTT BUCURESTI
10 NOIEMBRIE 2023

Bine ai venit

Brand Power Summit, conferinta de leadership in comunicare si marketing, a avut loc pe 10 noiembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Timp de o zi, vorbitorii invitati au oferit idei noi si solutii concrete pentru actiuni de marketing responsabile, campanii cu real impact in societate si o relatie autentica si transparenta cu publicul.

DE CE SA PARTICIPI

Meet the disruptive brands

Intalnesti creatori de brand-uri si specialisti care reusesc sa atinga noi audiente prin tactici „disruptive”. Acestia remodeleaza industrii si sectoare prin abordari orientate spre consumatori la toate nivelurile din companie. Sunt de asemenea intr-o evolutie continua si apeleaza la noi tehnici creative si solutii „out-of-the-box” in comunicare si marketing.

Find a purpose for your company

Afli cum au reusit companii mari de pe piata sa isi adapteze strategia de comunicare si mai ales cum s-au apropiat de nevoile si asteptarile clientilor lor. Companiile au acum in fata un consumator educat si implicat, care isi doreste sa vada actiuni etice si sustenabile din partea brand-urilor. Consumatorii vin in fata brand-urilor si cer implicare.

Learn from the best

Asculti practicieni din comunciare, marketing si advertising, care sunt recunoscuti pentru viziunea lor si implementarea unor campanii inovatoare sau curajoase pe piata locala. Chiar daca situatia actuala a adus mari provocari companiilor, invitatii nostri au reusit sa iasa in evidenta cu campanii relevante si cu ecouri in randul publicului larg.

#BRANDPOWER23

Urmareste-ne in social media pentru noutatile editiei si surprizele pe care le pregatim participantilor.

Parteneri 2023

  • Hosting by Host-Age.ro