Romania's Premier Event for Marketing Leaders
19 Noiembrie 2024 • JW MARRIOTT HOTEL
HOTEL JW MARRIOTT BUCURESTI
10 NOIEMBRIE 2023

Livrare, Retur & Anulare

Livrare 

Evenimentul va avea loc pe 19 noiembrie 2024 la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Dupa completarea procesului de inregistrare pe site-ul nostru, biletele dumneavoastra pentru participarea la eveniment vor fi expediate pe adresa de e-mail furnizata la inscriere.

Va rugam sa verificati cu atentie inboxul, dar si folderul de spam sau promotii al adresei dumneavoastra de e-mail, in cazul in care confirmarea noastra ar putea ajunge acolo. Biletele vor fi emise in format electronic, eliminand necesitatea printarii acestora. Va sfatuim sa aveti biletele pregatite in format electronic la intrarea in locatie, fie pe dispozitivul mobil, fie intr-un format usor accesibil.

Daca intampinati orice dificultati in privinta primirii sau accesarii biletelelor, va rugam sa ne contactati imediat la adresa de suport tehnic: office@evensys.ro. 

Returnarea/anularea taxelor de participare

Anularile de participare inregistrate pana in data de 19 octombrie 2024 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 20 octombrie – 8 noiembrie 2024, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 9 noiembrie 2024, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 9 noiembrie 2024 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Parteneri 2023

  • Hosting by Host-Age.ro